17-07-2024
Публічна онлайн-дискусія на тему: "Оцінка впливу лібералізації режиму торгівлі між Україною та країнами Транс-Тихоокеанського партнерства"

16-07-2024
Захід з обговорення на тему: "Агропереробка та виробництво харчових продуктів"

12-07-2024
Онлайн-захід на тему: "Економічні тенденції з точки зору бізнесу (червень 2024)"

11-07-2024
Робоча зустріч керівництва та експертів ДПС України з представниками бізнесу

10-07-2024
Відкрита дискусія на тему: "Лобіювання і Government Relations"

10-07-2024
Онлайн-конференція на тему: "Ізраїльські технології водопостачання та агросектору - досвід для України"

10-07-2024
ІІ Конференція "Бізнес vs Санкції"

09-07-2024
Пресподія на тему: "Енергетична стійкість України в умовах тотальної війни: пріоритети та ключові завдання"

09-07-2024
Онлайн-презентація грантового проєкту Seeds of Bravery

02-07-2024
Дводенний онлайн-інтенсив "Прокачай свій експорт"

Наші новини:
14-03-2023
Семінар в онлайн-режимі на тему: "Критерії та практичний досвід сталих публічних закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти" за участі фахівців та уповноважених осіб сфери публічних закупівель, виробників, постачальників, надавачів послуг харчування, представників неурядових організацій та інших зацікавлених сторін.

Організатори семінару: ВГО «Жива планета» та Програма ООН з навколишнього середовища (ЮНЕП) в рамках проекту EU4Environment при фінансовій підтримці Європейським Союзом.

Під час семінару його учасникам було презентовано:

- рекомендовані вимоги до екологічних характеристик харчових продуктів та підходи щодо їх застосування при публічних закупівлях;

- можливі методи підтвердження відповідності вимогам до продуктів харчування та практичний досвід впровадження заходів для покращення екологічних характеристик послуг, а саме:

· застосування вимог до безпеки харчових продуктів та послуг харчування на основі системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок;

· застосування вимог до натуральності харчових продуктів;

· застосування вимог до органічної сертифікації харчових продуктів;

·застосування вимог до екологічного маркування продуктів, які застосовуються для надання послуг; застосування заходів з енергоефективності при виробництві;

· впровадження заходів щодо збереження водних ресурсів;

·впровадження заходів по ресурсоефективності та оптимізації управління продукційною системою;

·впровадження заходів щодо управління відходами, у тому числі щодо зменшення харчових відходів, відходів споживання і пакування, зокрема пластикових відходів;

·застосування інноваційних технологій, які покращують екологічні характеристики послуг харчування та зменшують впливи на довкілля тощо.

Семінар організовано в рамках програми EU4Environment, що фінансується ЄС, яка допомагає країнам-партнерам: Вірменії, Азербайджану, Грузії, Республіці Молдова та Україні зберегти їхній природний капітал та покращити якість навколишнього середовища для людей шляхом підтримки заходів, пов’язаних із захистом довкілля, демонстрації та розкриття можливостей для сталого зростання та створення механізмів для кращого управління екологічними ризиками та наслідками. 

В семінарі взяв участь перший віцепрезидент, генеральний директор Спілки В.М.Биковець.

 

AlfaVersion © AlfaVersion.com
alfaversionua@gmail.com
СПМСППУ,
вул. Воровського, 22, офіс 37
м.Київ, 01601
тел. +38 (044) 486-38-82
office@smpu.kiev.ua