09-06-2025
Чергове засідання робочої групи з підготовки до другого читання законопроєкту про внесення змін до деяких законів України

05-06-2025
Онлайн-дискусія на тему: "Як український бізнес відновлюється від наслідків російської агресії?"

05-06-2025
Захід на тему: "Як різні інструменти допомагають бізнесу у зовнішній економічній діяльності"

05-06-2025
Чергове засідання Експертно-апеляційної ради при Державній регуляторній службі України

05-06-2025
Чергове засідання Громадської ради при Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

02-06-2025
Українсько-Грецький бізнес-форум

29-05-2025
Воркшоп на тему: "Програми підтримки від ЄС та можливості для українських МСП на прикладі Horizon Europe та LIFE"

29-05-2025
Вебінар "191 та 212 статті Кримінального кодексу України. Як захистити себе і свій бізнес?"

27-05-2025
Воркшоп на тему: "Цифрова трансформація, зелений курс і вихід на ринки ЄС: план дій для українського бізнесу"

23-05-2025
Панельна дискусія на тему: "Інклюзивність на практиці: як бізнес може змінити ринок праці"

Наші новини:
14-03-2023
Семінар в онлайн-режимі на тему: "Критерії та практичний досвід сталих публічних закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти" за участі фахівців та уповноважених осіб сфери публічних закупівель, виробників, постачальників, надавачів послуг харчування, представників неурядових організацій та інших зацікавлених сторін.

Організатори семінару: ВГО «Жива планета» та Програма ООН з навколишнього середовища (ЮНЕП) в рамках проекту EU4Environment при фінансовій підтримці Європейським Союзом.

Під час семінару його учасникам було презентовано:

- рекомендовані вимоги до екологічних характеристик харчових продуктів та підходи щодо їх застосування при публічних закупівлях;

- можливі методи підтвердження відповідності вимогам до продуктів харчування та практичний досвід впровадження заходів для покращення екологічних характеристик послуг, а саме:

· застосування вимог до безпеки харчових продуктів та послуг харчування на основі системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок;

· застосування вимог до натуральності харчових продуктів;

· застосування вимог до органічної сертифікації харчових продуктів;

·застосування вимог до екологічного маркування продуктів, які застосовуються для надання послуг; застосування заходів з енергоефективності при виробництві;

· впровадження заходів щодо збереження водних ресурсів;

·впровадження заходів по ресурсоефективності та оптимізації управління продукційною системою;

·впровадження заходів щодо управління відходами, у тому числі щодо зменшення харчових відходів, відходів споживання і пакування, зокрема пластикових відходів;

·застосування інноваційних технологій, які покращують екологічні характеристики послуг харчування та зменшують впливи на довкілля тощо.

Семінар організовано в рамках програми EU4Environment, що фінансується ЄС, яка допомагає країнам-партнерам: Вірменії, Азербайджану, Грузії, Республіці Молдова та Україні зберегти їхній природний капітал та покращити якість навколишнього середовища для людей шляхом підтримки заходів, пов’язаних із захистом довкілля, демонстрації та розкриття можливостей для сталого зростання та створення механізмів для кращого управління екологічними ризиками та наслідками. 

В семінарі взяв участь перший віцепрезидент, генеральний директор Спілки В.М.Биковець.

 

AlfaVersion © AlfaVersion.com
alfaversionua@gmail.com
СПМСППУ,
вул. Воровського, 22, офіс 37
м.Київ, 01601
тел. +38 (044) 486-38-82
office@smpu.kiev.ua